Wie zijn wij?

De oprichter van Botanixir is een fysiotherapeut. Na zijn jarenlange ervaring in de praktijk, heeft hij besloten om een product te ontwikkelen ter ondersteuning en verzorging van de bewegingsapparaat, dat bestaat uit spieren en gewrichten, van zijn cliënten. Met de intentie om iets te ontwikkelen om de: 

  •  De gewrichtsfunctie te onderhouden
  •  Spieren te versoepelen en ontspannen
  •  Herstel van sportblessures en herstel na het trainen, sporten en zware werkdag te versnellen
 Nadat hij de producten bij cliënten heeft getest in zijn praktijk, was het eindelijk zo ver: Botanixir is een feit.
Botanixir

Botanicals + Elixir

Waar komt de naam Botanixir vandaan?

De naam Botanixir is gevormd uit twee woorden, namelijk: Botanicals en Elixir. Deze twee namen gefuseerd en omgetoverd maakten Botanixir het onontkoombare resultaat:

Magische formules voor spieren en gewrichten, ontwikkelt uit de puurheid van de natuur!

De ingrediënten worden verkregen uit delen van verschillende planten, bomen, zaden en kruiden. Deze magische combinatie zorgt ervoor dat de substanties in de zalf door de huid het lichaam binnendringen. Hierdoor merk je, afhankelijk van de situatie en lichaamsdeel, direct of na een periode van gebruik, het magische resultaat. Vaak merk je al binnen enkele minuten het effect en ervaar je zelf dat dit effect met de minuut sterker wordt.

Verzorging van de bewegingsapparaat: Koud of warm gevoel?

Een koelend of verwarmend gevoel kan erg aangenaam zijn, maar dit is niet wat zorgt voor de wonderbaarlijke resultaten. Dit is iets wat je oppervlakkig voelt op je huid en jouw alleen een goed gevoel geeft dat tijdelijk is. De kunst ervan is dat de crème de huid doordringt en zijn werking onder de huid verwezenlijkt in de spieren en gewrichten. DIT IS DE KRACHT VAN BOTANIXIR!

En afhankelijk van de situatie, lichaamsdeel en huidtype kan je gevoelsmatig het volgende ervaren:

  • Een fris gevoel
  • Een licht warm gevoel
  • Een fris gevoel dat overgaat op warm of andersom
  • Helemaal niets qua warm of koud gevoel

Of je wat oppervlakkig voelt, of juist niets voelt, dat staat los van het resultaat.

Geen geïsoleerde stoffen

Synergisme van de stoffen

Wij respecteren de natuur en gebruiken de olie van de plant of kruid in z’n geheel en niet de geïsoleerde stoffen hieruit. De meest bekende geïsoleerde stof is menthol (vaak synthetisch), een stofje uit de pepermunt. In de natuur zitten alle stoffen in de plant in de juiste verhouding. Het effect zit hem daarom ook in deze verhouding en niet alleen in dat ene stofje. Dit staat ook bekend als de synergie tussen de stoffen. Deze synergie, van alle stoffen in de essentiële olie, veroorzaakt een sterkere effect dan de geïsoleerde stof alleen. Dit zorgt voor de magische verzorging van de bewegingsapparaat.

Pure essentiële oliën

Pure essentiële oliën zijn enorm duur. Voor echte resultaten is dit ook wat je nodig hebt. In de praktijk worden vaak vervalste goedkope essentiële oliën verkocht of gebruikt. Hierdoor krijg je misschien wel een goedkoper product, maar dat maakt het ook een minder kwalitatief product. Wij als Botanixir gebruik alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Organic of niet?

Alhoewel onze producten voldoen aan de eisen en normen van Cosmos Organic, zijn we op dit moment nog niet gecertificeerd. Dit hebben we bewust gedaan. We zijn van plan om de certificering op een latere tijdstip aan te vragen, wanneer we al op gang zijn en vele gelukkige gebruikers hebben. Als startende richten we ons als eerst op een effectief product en later pas op de certificering. Dit betekent dat het product alleen ingrediënten bevat die door Cosmos Organic zijn goedgekeurd.

Feedback of ideeën

We zijn continue in ontwikkeling en willen jou graag hierbij betrekken. We zijn constant bezig om te kijken of we ons huidige producten kunnen verbeteren en of we nieuwe producten kunnen ontwikkelen. Daarom vinden we jouw meningen en terugkoppelingen goud waard. Valt jou iets op of helpt het niet zoals je het had gehoopt? Laat dit ons weten en we zullen kijken wat we ermee kunnen doen.

Ook ideeën voor nieuwe producten zijn welkom. Is er iets waar je naar op zoek bent, of graag zou willen? Aarzel niet om dit met ons te delen. We waarderen dit enorm en zullen dit uiteraard ook belonen.

Zowel je feedback als je ideeën kan je mailen naar: info@botanixir.nl​

    Cart