Tester spierzalf Botanixir (2x 3ml)

Testers spierzalf. Gebruik na sportblessures, zware inspanningen en hoofdpijn

De bedoeling van de tester

Met de zalf van Botanixir hoor je na 1 of enkele keren insmeren al (lichte) verlichting te ervaren. Dit maakt de zalf juist zo uniek. Je hoeft de tester niet dagenlang in te smeren om te of het gaat werken voor je. 

Voel je enig verlichting? Heb je groen licht en kun je de vervolgstap zetten: De spier- en gewrichtscrème bestellen om het consistent te gebruiken voor echte resultaten.

Tip: Verspreid het gebruik van de testers over 2 dagen en niet meerdere dagen.

Je betaalt alleen voor de verzending (€5) (zie beneden voor toelichting op de verzendkosten).

Veel gestelde vragen

 1. Waarom €5 verzending terwijl het in een envelop kan?

  We versturen het met een brievenbuspakket + track and trace om de bestelling te kunnen volgen, wat zeer belangrijk is. Met een envelop kan dit helaas niet, tenzij je het aangetekend verstuurd en dit kost al rond de €8.

  Omdat ik zelf geen tijd heb vanwege mijn werkzaamheden in mijn eigen praktijk, verstuurd een extern bedrijf de bestellingen. Met deze €5 dek ik alleen mijn (verzend)kosten, niet eens alles, maar een deel om eerlijk te zijn.

  Ik wil graag iedereen de mogelijkheid geven om het eerst te testen, want ieder mens is anders en kan anders reageren. Hier hoef ik geen winst op te maken, maar uiteraard ook niet te veel verlies. Ik hoop op uw begrip.

 2. Hoe vaak kan je de tester insmeren?

  Een sample van 3ml kan je minimaal 2 keer insmeren en maximaal 3-5 keer. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van de lichaamsoppervlakte die je insmeert.

  Je krijgt 2 samples, dit wil zeggen dat je genoeg hebt om het 2 dagen lang meerdere keren per dag in te smeren om het te testen.

Enkele gebruikerservaringen

Jacqueline Vloet
Google review
Lees verder
Heb lange tijd last gehad van hielspoor, na een aantal behandelingen ook de creme gebruikt, het gaf meteen verlichting en minder pijn, mijn dochter heeft last van migrane, na het gebruik van de creme was haar hoofdpijn weg! Een ecte aanrader!
Wilma Ruijs
Google review
Lees verder
Na een pijnlijke tennisarm, smeer je met deze crème en ongelofelijk na een paar minuten voel je de pijn wegtrekken. Zeker nu ik niet bij Farouk terecht kan is het erg fijn dat ik op deze crème kan terug vallen. Ik ben normaal niet zo snel enthousiast maar raad deze crème zeker aan. Echt blij met deze crème.
Musa Y.
Google review
Lees verder
Ik heb al enige tijd last van een kniepeesontsteking. Tijdens en na het voetballen treden de klachten op en blijft de pijn meestal een dag of 2 aanhouden voordat de pijn minder wordt. Vooral bij het aanzetten van een sprint voelde ik de pijn geleidelijk opkomen. Een paar weken later heb ik via een kennis te horen gekregen dat er een nieuwe crème op de markt is, genaamd Botanixr. Ik was aan het begin eerst sceptisch, ik dacht weer een zo'n product.. die zogenaamd wonderen zal verrichten en dat ze van alles en nog wat beloven. Maargoed, ik was op dat moment radeloos, zoveel maanden last ... ik ga het gewoon proberen, onder het mom ''niet geschoten is altijd mis''. En ja hoor, je zult het niet geloven maar, ik merkt gelijk al verschil na 10 minuten. Vooral bij het opstaan en zitten, had ik minder pijn van mijn kniepees, ik voelde meteen minder druk. Ik heb 2 weken rust genomen, niet gevoetbald wel spierversterkende oefeningen gedaan i.c.m. de crème. Ik kon de oefeningen dit keer uitvoeren zonder pijn. Afgelopen weekend heb ik geprobeerd hard te lopen, ik heb 5 km hard gelopen en je raadt het al zonder pijn! Echt een top product! Ik kan het iedereen aanraden.
Linda
Website review
Lees verder
Jaren liep ik met pijn in de onderrug ,wat doortrok naar mijn heup, bovenbeen en onderbeen. Warmtespray, medicijnen , rugband, niets hielp, totdat ik deze creme mocht proberen. Na een paar dagen smeren, ben ik nu pijnvrij en kan ik weer dingen doen die voorheen uit den boze ware. . De creme trekt snel in de huid en begint na een paar minuten al te werken en de pijn minder word. Ik ben blij dat ik nu geen pijn meer heb, dat is voor mij een hele verademing . Ik kan iedereen deze creme aanbevelen en pijnvrij door het leven te gaan.
  Cart