Verzorg je bewegingsapparaat die je dagelijks (zwaar) belast

Verzorg je spieren en gewrichten die dagelijks zwaar worden belast

Producten voor jouw spieren en gewrichten

We werken, sporten en trainen hard en lang, maar geven niet de nodige aandacht aan herstel van onze spieren en gewrichten. We eisen en verwachten vaak te veel van ze, terwijl we de verzorging en ondersteuning die ze nodig hebben om optimaal te presteren niet bieden. Elke dag naar een sauna of een masseur gaan is niet mogelijk. Maar je lichaam, die je fysiek elke dag zwaar belast, dien je ook elke dag te verwennen en te onderhouden.

Vergeet de verzorging van je spieren en gewrichten niet

Velen van ons gebruiken elke dag verschillende soorten crèmes voor de verzorging van de huid. Is onze spierstelsel en gewrichten minder waard? De juiste verzorging voor ze is essentieel om optimaal te kunnen presteren op werk, sport en in je leven.

Om jouw ledematen te verwennen, onderhouden, verzorgen en herstellen bij sportblessures, werk en trainingen komt Botanixir met zijn magische product:

Een product dat niet alleen oppervlakkig op de huid een koud/warm gevoel geeft, maar door de huid heen gaat om zo zijn waanzinnige werking op de spieren en gewrichten te verwezenlijken. Dit vullen we aan met gebruikersinstructies op maat voor optimale resultaten.

Gebruiksmomenten

Met de producten van Botanixir kan je vanaf nu dagelijks je schouders, armen, benen, rug, nek en alle andere lichaamsdelen van je bewegingsapparaat voorzien van de benodigde aandacht die ze verdienen. De producten zijn geschikt om te gebruiken in verschillende situaties. Hieronder zie je een aantal mogelijkheden.

Bij herstel na een sportblessures
Ondersteuning van de gewrichtsfunctie
Voor-tijdens-na (zware) fysieke inspanning op werk en sport
Bij herstel van gevoelige spieren
Bij spanning in je spieren
Verzachtende invloed op het hoofd

Wil jij spieren en gewrichten ook verzorgen zoals het hoort? Bekijk dan onze magische product

    Cart